home

Positief financieel resultaat Parlan

 
In het Noordhollands Dagblad wordt zaterdag 28 september gemeld dat Parlan zich in financieel zwaar weer bevindt. Een kop die we gelukkig kunnen ontkrachten. Vorige week zijn de financiële resultaten van Parlan over het eerste half jaar 2019 intern toegelicht. Daaruit blijkt dat Parlan het negatieve resultaat van vorig jaar heeft weten te keren tot een positief resultaat over de eerste helft van 2019.
 
Ook voor de tweede helft van dit jaar denkt Parlan met nieuw aanbod en goede afspraken met opdrachtgevers en regionale partners (ook financieel) de goede weg in te zijn geslagen. Op 11 juli dit jaar kondigt Parlan aan door te gaan op Transferium in Heerhugowaard, door naast JeugdzorgPlus ook open verblijf en behandeling te bieden aan Noord-Hollandse jongeren met zware problematiek. Zo wordt invulling gegeven aan de wens om kinderen zo dicht mogelijk bij huis zorg te bieden. 

 
>BOOST>

De nieuwe open zorg is gelijk gestart. Onder de naam >BOOST> biedt Parlan een mooi vernieuwend pakket van zorg, onderwijs, vrije tijd en tijdelijk verblijf aan jongeren. In Noord-Holland, in contact met het thuis van de jongeren. Parlan doet dat met dezelfde samenwerkingspartners als voor de JeugdzorgPlus. Eind juli zijn de eerste jongeren gekomen. Op dit moment is de derde groep gestart en binnenkort de vierde.
 
Tegelijkertijd met de start van >BOOST> wordt achter de schermen gewerkt aan het afronden van een aantal - ook financiële - afspraken, met gemeenten, onderwijs, VWS en Woonwaard. Deze gesprekken zitten in een finaal stadium. Zodra die gesprekken zijn afgerond zal Parlan - samen met de genoemde partijen - de afspraken verder toelichten.

 

 

Deze pagina delen

 

Parlan

Onderdeel van

Parlan

Contactgegevens

De Vork 16
1704 BX Heerhugowaard
T. 088 - 12 411 00
Mail Transferium Jeugdzorg

Volg ons